ZaGo ja NASM

  13.08.2018

Sotilaalliselle ja ilmailu- ja avaruusalukselle käytetään vain parhaita tiivistysruuveja - ja Nexus-toimittaja ZaGO on ainoa tiivistysruuvien valmistaja, joka täyttää NASM: n määrätyt paineentarkastukset.
NASM - National Aerospace Standards (Metric) - ovat ilmailuteollisuuden kehittämiä vapaaehtoisia standardeja, jotka täyttävät turvallisen ja luotettavan toiminnan haasteet vaikeissa ympäristöissä.
Ne suojaavat yrityksiä, jotka harjoittavat tutkimusta, suunnittelua ja tekemistä ilma-aluksissa, ohjuksissa ja avaruusaluksissa.

ZaGO: n asiakkaat - mukaan lukien Yhdysvaltain armeija, laivasto ja ilmavoimat - voivat olla vakuuttuneita siitä, että yhtiön armeijan vakiomallit täyttävät tarkat eritelmät - ja niiden tiivistysruuvit ovat ainoat, jotka täyttävät NASM82496: n korkeat vaatimukset.
Aerospace Industries Associationin (AIA) julkaisemat NASM-standardit kattavat myös pultit, ruuvit ja niitit, turvallisuusjohtamisjärjestelmät, leikkaustyökalut, lentokenttätoiminnot ja vaarallisten aineiden käsittelyn. Standardien mukaisia ​​osia käytetään kansainvälisesti lentokoneiden ja ilmailu- tuotteiden alalla.
Jokainen, joka käyttää jotakin osaa, tietää, että kansainväliset käyttäjät ovat testanneet sen tyhjentävästi ja soveltuvat käytettäväksi silloin, kun ihmisten elämä on suojattava - esimerkiksi laivoilla, ydinreaktorilla, rautateillä, huvipuistoilla, lentokoneilla ja suurnopeusmoottoreilla .
ZaGO: n itsetoimivien ruuvien on oltava yksinkertainen mutta poikkeuksellinen komponentti - muokattavissa oleva, kestävä O-rengas, joka sopii juuri ruuvipään alla olevaan uraan. Se kokonaan estää ilmaa, kaasua, vettä ja muita epäpuhtauksia molemmilta puolilta, mikä tarjoaa täydellisen suojan herkille koneille.

Yhtiön asiantuntemus tarkoittaa, että työhön voidaan valita paras pää, kiinnitin, O-rengas ja syvennys, ja uran tarkka koko ja syvyys vastaavat O-rengasta. Se on uskomattoman tarkka työ, joka tekee parhaasta asennuksesta ja turvallisimmasta tiivistysmateriaalista.

Nexuksen tarjoamien ZaGo-tiivistysruuvien valikoimasta löydät verkkosivuillamme

http://nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Sealing-Screws/ZaGO%20MilSpec%20Pan%20Heads%20-%20MS3212%20and%20MS3213

Kuva: Pandu Agus Wismoyo on Unsplash